lørdag 20. november 2010

10 typar sprø folk

Eg sitt på toget. Med ei manisk strikkande dame ved sidan av og 22 på øyret. Og reflekterar over det sprøaste eg har sett i dag. Så kan du jo sjølv finne ut kva det er og kor høgt på lista det ligg. Det bør vere ganske enkelt.

10. Musikarar. Jepp, dei er sprø. Alle som ein, men det er i grunn det eg diggar med dei. Her er det ulike grader av positiv og negativ galskap da, som dessverre er ganske sjangerrelatert.
9. Folk som lev av å drive med idrett. Litt samme som musikarar, bortsett fra at ein noko større andel er skikkelige tullingar innanfor idretten.
8. Folk som jobbar på treningsstudio. Skumle, skumle folk.
7. Klesdesignarar. Say no more, har du nokon sinne SETT bilder fra motevisningar?
6. Skihopparar. Det er sikkert gøy og det er ålreit å sjå på, men herregud, fortsatt livsfarlig og passe meiningslaust. "jaja, eg berre sett utfor eit stup. På ski. Og vippar utfor kanten i 100 km/t. Fortsatt på ski!"
5. Gamle damer som spelar bingo. Du møter ikkje gretnare, meir utspekulerte og frekke folk enn desse!
4. Folk som syklar på eitthjulssykkel med hjelm og refleksvest. Og drikkeflaske i belte rundt livet. På snø.
3. Folk som driv med boling.
2. Folk som syns bolarar er kjekke, pene og/eller sexy.
1. Folk som frivillig står opp klokka fem og trenar klokka seks før dei er friske og raske på jobb klokka sju om morgonen.

Eg må ærlig innrømme at eg i blant har vingla kraftig innom verstingen på lista her i blant, men eg syns jo sjølv det er eit tydelig tegn på at ikkje alt er i full funksjon oppi her..

2 kommentarer:

Veronica sa...

Er evig fasinert over einhjulingsmannen eg. Herrefred!!!!!!!!

Daphne Sofie sa...

Jeg er så fan!!!! Haha, jeg dævver. Jeg vil også ha enhjuling, hjelm og refleksvest. HUMOR!